Koken met passie

31-10-2017

Vanaf deze maand start Radio Capelle met een extra maandelijkse aflevering van Koken met Passie ...met leerlingen van het IJsselcollege. De leerlingen volgen de beroepsopleiding Horeca, Bakkerij en Recreatie. Elke 4e woensdag van de maand maken ze speciaal voor de luisteraars van Hitland Magazine een eenvoudig, maar zeer smakelijk recept.

Wethouder Josien van Cappelle van o.a. Onderwijs en Willem Schoof, docent opleiding Horeca en Toerisme van het Nieuwe IJsselcollege waren aanwezig bij de opnames van Koken met Passie.

Hoe kijkt de wethouder tegen deze unieke samenwerking met Radio Capelle aan en waarom werkt het Nieuwe IJsselcollege aan deze rubriek mee? Welke plannen heeft het Nieuwe IJsselcollege voor de toekomst en voor welk gerecht kun je de wethouder en de docent midden in de nacht wakker maken. In onderstaande podcast uit Hitland Magazine van 25 oktober krijgt u hierop antwoorden.

http://www.radiocapelle.nl/podcasts/2904-premire-koken-met-passie-in-het-nieuwe-ijsselcollege/

In deze podcast van de 1e aflevering met Koken met Passie met het Nieuwe IJsselcollege maken Willem Schoof, docent bij de opleiding Horeca en Toerisme en leerling Quincy Maduro een heerlijke, romige tomaten crèmesoep.

http://www.radiocapelle.nl/podcasts/2906-koken-met-passie-in-het-nieuwe-ijsselcollege-tomaten-crmesoep/