Stel cookie voorkeur in

IJssel vmbo

VOOR IEDEREEN

Wij geloven dat het vmbo de motor is van de Nederlandse economie. Of je nu altijd met je handen bezig bent,  dol bent op koken, graag mensen mooier maakt, of een bedrijf wilt beginnen, we helpen je te ontdekken wat je leuk vindt en wat je goed kan. Je maakt kennis met bedrijven, zelfstandigen of kleine ondernemingen. Zo leer je niet alleen van onze docenten, maar ontdek je ook hoe de praktijk werkt. Jij verdient de beste en leukste opleiding die er is. En we doen er alles aan om deze te zijn. Met de beste leraren en uitgebreide praktijkruimtes, waarin je écht aan de slag kan. Met extra aandacht en ondersteuning, bijzondere vakken en leuke leerzame stages. Wij zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt!

 

JOUW PLEK

Het IJssel VMBO heeft een eigen plek in deze school. Hierdoor maak je snel contact en nieuwe vrienden. Kortom een plek waar je je snel thuis zult voelen.

“Je wordt écht geholpen door de docenten op het IJssel VMBO. Zij geven je extra aandacht, ook als dingen soms wat moeilijker gaan.”

Houd je van afwisseling? Dan zit je goed bij ons op school. Wij werken met verschillende profielen. Jij kiest zelf het profiel dat bij je past. Een profiel bestaat uit profieldelen en keuzedelen. Die keuzedelen kies je zelf. Zo kun je zelf bepalen over welke onderwerpen je meer wilt leren.

 

klik hier voor de folder