Stel cookie voorkeur in

Buitenschoolse Huiswerkbegeleiding

In aanvulling op ons eigen onderwijsaanbod wordt op onze school extracurriculaire huiswerkbegeleiding aangeboden door AFTER’S COOL.

AFTER’S COOL is een organisatie die zich sinds 1999 richt op diverse vormen van buitenschoolse onderwijsondersteuning. Zij werken met een persoonlijke benadering waarbij de leerling centraal staat. Hun belangrijkste doelen zijn mooie schoolresultaten, meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid bij leerlingen. Er werken warme, betrokken, hoogopgeleide mensen die op een professionele en gestructureerde wijze leerlingen van de middelbare school helpen hun prestaties te verbeteren.

In de praktijk betekent dit:

Actief leren: zij stimuleren de leerlingen om actief met de stof aan de slag te gaan en overhoren leerlingen om hun kennis te toetsen.

Planning en structuur: met behulp van hun leerlingvolgsysteem zetten zij samen met de leerling een vast huiswerkprogramma op waardoor de leerlingen leren gestructureerd te werken en vooruit te denken.

Motivatie: er is veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren.

De huiswerkbegeleiding wordt 3 dagen per week op school aangeboden van 14.30-18.00 uur. Doordat wij geen kosten in rekening brengen bij AFTER’s COOL voor het gebruik van ons pand, kunnen zij begeleiding aanbieden tegen een scherpere prijs dan het geval zou zijn op een externe locatie. De kosten die hieraan verbonden zijn, bedragen normaal gesproken € 282,00 per maand.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met AFTER’s COOL onder telefoonnummer 06-18417045 of via de mail naar ijsselcollege@afterscool.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.afterscool.nl

NB. De dienstverlening van AFTER’S COOL staat los van de organisatie van Het Nieuwe IJsselcollege. Deze dienstverlening is enkel aanvullend op ons eigen onderwijsaanbod en de begeleiding die daarbij hoort.