Stel cookie voorkeur in

Maandag 5 februari

Vandaag hebben we voor de eerste keer het Parikrma foundation bezocht. Het was vroeg opstaan voor ons, want de bus vertrok al om 08:30. We werden verwelkomt met een speciale ceremonie, waarbij de kinderen liedjes, toneelstukjes en dansjes hadden voorbereid. De kinderen vonden ons allemaal heel bijzonder en waren maar al te graag in onze buurt. Na de ceremonie kregen we filmpjes met informatie over de Parikrma foundation te zien. Na deze introductie met de foundation werden we in kleine groepjes opgedeeld bij de klassen, waar we de lessen mochten bijwonen. Ook hebben we in de pauze met de kinderen ouderwets tikkertje meegespeeld, dat was voor ons een lange tijd geleden!

Toen de de pauze was afgelopen zijn we met twee begeleiders van het Parikrma naar de sloppenwijken geweest. Dat was een hele indrukwekkende ervaring en het was erg aangrijpend om te zien hoe de mensen daar leefden.

Na het bezoek aan de sloppenwijken zijn we terug naar de Parikrma foundation gegaan om met de directrice te spreken en om te lunchen. Erna zijn we nog heel even weer bij de klassen gaan kijken.

Toen het bezoek aan het Parikrma tot zijn einde was gekomen zijn we terug naar het hotel gegaan om ons op te frissen en om even wat te tot rust te komen, zodat we de ervaringen van vandaag even konden laten bezinken! Na het chill-moment zijn we nog ergens gaan dineren, en zijn toen weer terug naar het hotel gegaan.

Het was weer een hele bijzondere dag!

Sienna Roos