Stel cookie voorkeur in

Dinsdag 6 februari

Weer vroeg opstaan voor ons: deze keer was het 08:15 vertrekken! Bezoeken aan start-up Sweep-Smart en accountancybedrijf Deloitte stonden op het programma. Eerst was Sweep-Smart aan de beurt, een startend recyclingbedrijf. Het was een klein gebouw waar een aantal mensen aan een lopende band afval aan het sorteren waren, om dat afval later te recyclen. Er werd ons een aantal dingen verteld en we kregen een rondleiding. Ook hadden we de opdracht gekregen om ons bezoek aan het bedrijf te vloggen.

Na het bezoekje aan Sweep-Smart zijn we naar een shoppingmall gegaan, waar we de tijd kregen om te lunchen. Als echte cultuurbarbaren hebben we een bezoekje aan de MacDonalds gebracht. Ach, na al dat pittige Indiase eten hier mogen we dat wel een keertje. De shoppingmall was erg groot en luxe. Dit was een plek waar de wat rijkere Indiërs kwamen om te shoppen.

Door naar het volgende onderdeel van ons programma: Deloitte. Deloitte is een multinational die financiële diensten verleent. Het was een hoog en chique gebouw en op de 19e verdieping kregen we een presentatie. Ook mochten we vragen stellen, waar we erg interessante antwoorden op kregen. Als afsluiter hadden ze een marshmallow-challenge voor ons bedacht en werden we getrakteerd op donuts. Het was een heel erg leuk en leerzaam bezoek!

Pas om 17:30 waren we weer terug in ons hotel. Voordat we gingen avondeten, hebben wij onze les voorbereid die we morgen op het Parikrma gaan geven. Na het avondeten was de dag alweer voorbij!

Sienna Roos