Stel cookie voorkeur in

Aankondiging vertrek van onze directeur de heer Van Welie

04-06-2018

Deze zomer neem ik afscheid van het Nieuwe IJsselcollege. Met gepaste trots én met veel vertrouwen. Vanaf 1 augustus aanstaande zal ik leiding gaan geven aan de Openbare Scholengemeenschap Hugo de Groot in Rotterdam.

 

Nieuwe IJsselcollege

Met gepaste trots én vertrouwen. Die twee dingen noem ik niet zomaar. In de afgelopen vier schooljaren heb ik het IJsselcollege zien veranderen in het Nieuwe IJsselcollege. We hebben een nieuw schoolgebouw gekregen. Maar dat niet alleen. Samen met mijn collega’s hebben we hard mogen werken aan het onderwijs op onze school. Er waait een frisse wind door de school. Er heerst een veilig, prettig en open klimaat. Het Nieuwe IJsselcollege is een bijzondere school waar iedereen welkom is. Waar we gaan voor kwaliteit. Waar leerlingen uit verschillende leerwegen elkaar dagelijks ontmoeten. Waar iedereen van elkaar kan leren.

 

Trots en vertrouwen

Daar mogen we trots op zijn. Dat geeft ook alle vertrouwen voor de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat het Nieuwe IJsselcollege haar goede koers zal vasthouden. Dat zij verder zal uitgroeien tot een voorbeeldschool in Nederland.

 

Nieuwe uitdaging

Na vier jaar ga ik mijn horizon verleggen. Met mijn aanstelling bij OSG Hugo de Groot pak ik een nieuwe uitdaging op. Uiteraard span ik mij ervoor in om vóór mijn vertrek alle lopende zaken af te handelen. Om mijn taken naar behoren over te dragen aan mijn opvolger.

 

Met vriendelijke groet,

A. van Welie

directeur