Stel cookie voorkeur in

Klas 4 HBR op bezoek bij Fastservice Experience

12-04-2019

Vers, snel en met een glimlach. Het zijn dé sleutelwoorden voor fastservicemedewerkers. Tijdens ons bezoek aan de Fastservice Experience hoorden de leerlingen van 4 HBR alles over de nieuwe fastservice opleidingen van het Albeda Horecacollege en namen ze een kijkje in de keuken van de Kuip, Happy Italy en De Beren. De dag werd afgesloten met een maaltijd bij McDonald's.

Het was een unieke kans om de thuisbasis van Feyenoord van heel dichtbij te mogen zien, zeer indrukwekkend op welke wijze de catering rond de wedstrijden en evenementen georganiseerd worden. Ga er maar aanstaan, in de rust van een voetbalwedstrijd de kuip voorzien van een natje en een droogje. Een strakke organisatie, snel werken en een glimlach kregen de leerlingen mee, dat zijn de sleutels tot succes.

Na ons bezoek aan de Kuip werd een bezoek gebracht aan Happy Italy. Een Italiaans restaurant met 360 couverts. De formule van de pizza- en pastaketen werd met de leerlingen doorgenomen. Binnen 4 minuten na bestelling de drankjes op tafel en de warme gerechten binnen 8 minuten op tafel. Een eye opener voor veel leerlingen, ook hier was snel en accuraat service verlenen het devies.

Vervolgens werd een bezoek aan restaurant De Beren gebracht. Een ander concept maar er wordt gewerkt volgens fastservice . Werken in de Horeca is sowieso leuk, werd er aangegeven. Veel contact met mensen en ze een leuke avond bezorgen. Fastservice voegt daar nog iets extra’s aan toe. Alles moet steeds sneller en nog meer gericht zijn op dienstverlening.

De dag werd afgesloten met een bezoek aan McDonald's. De afdeling HBR kijkt terug op een geslaagde excursie in de wereld van de Fastservice.